Profesionistul contabil e un diagnostician asemenea unui doctor. De ce e bine sa-l alegi. VIDEO

Presedintele C.E.C.C.A.R. , prof univ dr Robert Aurelian Șova și directorul general executiv al Corpului, lector univ., dr. Florin Dobre sunt, luni, in Bihor. Dupa-amiaza se vor intalni cu membrii organismului profesional din Oradea si judet, filiala pe care o apreciaza ca fiind una dintre cele mai puternice din tara, implicata activ in viata comunitatii, cu un dialog extrem de eficient cu partenerii sociali.

Universitarul Robert Aurelian Șova sustine ca CECCAR se preocupă continuu de dezvoltarea competențelor și abilităților profesionistului contabil, care să îi permită furnizarea de servicii suplimentare celor tradiționale, la un nivel de calitate ridicat. In opinia sa, administratorul unei societăţi trebuie să îşi aleagă un contabil profesionist, ideal un expert.

“Tehnologia şi mai ales evoluţia ei din ultimii cinci ani a transfomat profund modelul de business şi profesia contabilă. Activităţile de rutină cu care mulţi asociază contabilul încep să fie din ce în ce mai automatizate. Însă, acest lucru nu înseamnă că profesia contabilă este pe cale de dispariţie. Această profesie evolueză către activităţi care încep să aducă valoare adăugată concretă antreprenorilor şi organismelor de reglementare”, a mai spus presedintele CECCAR.

Distribuie informația
Alte știri