Profesorul universitar Mișu Jean Manolescu ne-a părăsit. Drum lin spre stele!

Pe neașteptate am rămas mai săraci. Profesorul Mișu Jean Mamolescu ne-a părăsit, pentru un loc mai bun. Un infarct miocardic i-a făcut intrarea într-o nouă dimensiune.

Cunoscutul și apreciatul profesor s-a născut în 30 septembrie 1958. În 1984 a absolvit facultatea de Electromecanică a Universității Craiova. În 1994 a obținut titlul de doctor în domeniul microundelor, la Universitatea Oradea, iar în 2000 pe cel de doctor în domeniul managementului resurselor umane la Universitatea Craiova. În anul 2000, Mișu Jean Manolescu împreună cu profesorul Ioan Dzițac a pus bazele Universității Agora. Pe parcursul carierei didactice a publicat nouă cărți și zeci de articole și studii în reviste naționale și internaționale de specialitate, inclusiv articole ISI.

Activitatea sa politică nu a fost foarte îndelungată. A fost președinte al PUR, iar mai târziu vicepreședinte al PDL. A lăsat viața politică de o parte pentru a se putea dedica în totalitate Universității Agora și familiei.

Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru studenții dvs și pentru Oradea, domnule profesor! Condoleanțe familiei dvs!

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, o vor putea face începând de sâmbătă, 6 iulie, în intervalul orar 11:00 – 20:00 la Universitatea Agora din Oradea unde trupul neînsuflețit va fi depus.

Stâlpul va avea loc duminică, 7 iulie, de la ora 16:00. Înmormântarea va avea loc luni, 8 iulie, tot de la ora 16:00.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri