„Profu` de franceză” – a doua premieră din stagiunea 2017 – 2018 a Trupei Iosif Vulcan

A doua premieră din această stagiune a Trupei Iosif Vulcan: „Profu` de franceză”, adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, se va juca joi, 19 octombrie, de la ora 12:00, la Sala Mare.

Regizorul Dan Mirea nu este la prima întâlnire cu trupa orădeană, montând în anul 2010 una dintre cele mai cunoscute și iubite povești pentru copii, „Vrăjitorul din Oz”. Revine după șapte ani cu un spectacol care se adresează tinerilor.

Iubirile adolescentine, farmecul imaturității, distracțiile specifice anilor de liceu și pasiunea colectivă a elevelor pentru nou-venitul profesor înalt, brunet, cu ochi căprui și care vorbeşte cu „r” sunt reformulate în termeni proprii gândirii adolescentine din prezent, pornind de la vestimentație, tehnologie, muzică, până la comportament și raporturi sociale.

Echipa artistică este formată din entuziaștii și talentații actori: Georgia Căprărin (Antonia Panait), Anca Sigmirean (Tania Popescu), Denisa Vlad (Anca), Sorin Ionescu (Profu’), Corina Cernea (Cosâmbăcescu), Alexandru Rusu ( Gigi), Alin Stanciu (Anibal), Eugen Neag (Heruvim), Anda Tămășanu (Iunona).

Distribuie informația
Alte știri