Prognoza meteo 13 iunie-11 iulie 2022. Cum va fi vremea în prima decadă a lunii lui Cuptor

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, din 20 iunie şi până pe 11 iulie, potrivit prognozei ANM emise vineri pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo săptămâna 13 – 20 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Prognoza meteo săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile.  Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo săptămâna 27 iunie – 4 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest.

Prognoza meteo săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri