Prognoza meteo 18 aprilie – 16 mai 2022. Când scăpăm de frig

Foto: Daniela Stoica

Administrația Națională de Meteorologie anunță că temperaturile vor fi scăzute până pe 25 aprilie. Ulterior, valorile termice vor crește și se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18.04.2022 – 25.04.2022 

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 25.04.2022 – 02.05.2022 

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 02.05.2022 – 09.05.2022 

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.  Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 09.05.2022 – 16.05.2022 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.  Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării. 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri