Prognoza meteo actualizată pentru perioada 9 aprilie – 6 mai

Foto: Gabriel Popescu

Administraţia Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 aprilie – 6 mai 2024. Potrivit meteorologilor, vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an, cu precãdere în jumãtatea de sud a ţãrii. O răcire este prognozată de meteorologi de la începutul săptămânii viitoare.

Prognoza meteo 9 – 15 aprilie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo 15 – 22 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane

Prognoza meteo 22 – 29 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 29 aprilie – 6 mai 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Distribuie informația
Alte știri