Prognoza meteo până la data de 3 iunie. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Foto: Gabriel Popescu

Administraţia Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 mai – 3 iunie 2024. Potrivit meteorologilor, vremea va fi schimbătoare, cu variații de temperatură și vijelii în mai multe zone din țară. La începutul săptămânii viitoare, valorile în termometre vor trece de 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo 6 – 13 mai 2024

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 13 – 20 mai 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice și în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acestă perioadă.

Prognoza meteo 20 – 27 mai 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării

Prognoza meteo 27 mai – 3 iunie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Distribuie informația
Alte știri