Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana până la data de 18 septembrie

ANM a lansat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Avem parte de o vreme plăcută şi temperaturi în mediile perioadei, ploile fiind prognozate după 8 septembrie.

În Crişana, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de normalul perioadei, iar media media temperaturilor maxime va fi în creştere de la 24 – 25 de grade (în 5 şi 6 septembrie), până în jurul a 28 de grade, în 8 septembrie, cu o tendinţă de uşoară scădere în weekend. În săptămână următoare, temperaturile diurne se vor menţine relativ constante şi vor avea valori medii în jurul a 22 – 23 de grade. Minimele termice se vor situa, în medie, la 12 – 13 grade, mai puţin în nopţile din perioada 9 – 11 septembrie când vor fi mai ridicate, cu medii de 14 – 16 grade.

Probabilitatea pentru averse mai frecvente, local însemnate cantitativ şi asociate cu manifestări de instabilitate atmosferică va fi ridicată între 8 şi 11 septembrie, dar ploi în general slabe, cu caracter temporar şi pe arii restrânse, vor fi posibile şi în perioada 12 – 18 septembrie.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri