Prognoza meteo pe 4 săptămâni: Cum va fi vremea până la mijlocul primei luni a toamnei

Foto: Daniela Stoica

Administraţia Naţională de Meteorogie a anunţat cum va fi vremea la finalul verii şi începutul toamnei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 august: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va în general excedentar în jumătatea estică a țării, precum și la munte, dar și local deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.


Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 august: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.


Prognoza meteo pentru săptămâna 29 august-5 septembrie: Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru a cest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 – 12 septembrie: Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Distribuie informația
Alte știri