PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 Mai în Crișana

În cea mai mare parte a intervalului de prognoză, în special până în data de 2 mai, regimul termic va fi caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice, cu maxime de 24…27 de grade, în medie regională.

Valori ușor mai scăzute, dar menținându-se totuși peste cele normale se vor înregistra în 24 și 27 aprilie și posibil în ultimele zile ale perioadei de prognoză, când sunt estimate temperaturi diurne medii de 22…24 de grade. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea se vor situa peste cele normale, urmând a se înregistra valori de 10…12 grade, în medie.

Probabilitatea pentru ploi (de scurtă durată, asociate în general instabilității atmosferice) va fi mai mare în intervalele 23-24 și 26-27 aprilie, dar și după data de 2 mai, perioade când vor fi posibile și cantități de apă mai însemnate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri