Prognoză meteo pentru minivacanța de 1 mai

Foto: Gabriel Popescu

Românii se vor bucura în acest final de săptămână de o nouă minivacanță. Este vorba despre 1 Mai (Ziua Muncii), care anul acesta pică într-o zi de luni. Așadar, angajații vor avea trei zile libere consecutive: 29 și 30 aprilie, 1 mai.

Sâmbătă, 29 aprilie, potrivit prognozei AccuWeather, temperaturile vor crește ușor, situându-se în intervalul de 7-17 grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, șansele de precipitații fiind de 25%.

Duminică, 30 aprilie, temperaturile vor crește din nou și vor atinge maxime de 18 grade Celsius, în timp ce minimele nu vor scădea sub 6 grade. Se anunța ploi intense, cu o șansă de 88%, iar viteza vântului va atinge 35 km/h. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice.

Luni, 1 mai, vremea se imbunătățește, temperaturile vor ajunge la cea mai ridicată valoare de până acum: vor fi maxime de 20 de grade Celsius, iar minimele nu vor scădea sub 7 grade. Cerul va fi parțial acoperit de nori, însă șansele de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla moderat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri