Prognoza meteo pentru perioada 11 – 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun în Crișana

ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în perioada 11 – 25 decembrie. Meteorologii anunță că, la începutul intervalului, vremea se încălzește ușor, după care temperaturile vor scădea în apropierea Crăciunului.

Foto: Gabriel Popescu

Valorile diurne în Crișana vor crește de la medii în jurul a 6 grade în prima zi a intervalului, spre 8 grade în zilele de 12 și 13 decembrie. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire astfel că maximele vor scădea până spre medii în jurul a 3 grade, în zilele de 16 și 17 decembrie. După ziua de 17 decembrie, valorile diurne vor crește ușor, astfel că în intervalul 18-20 decembrie se vor situa în jurul a 5 grade, în medie, apoi vor scădea treptat până spre 2 grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

În ceea ce privește regimul nocturn, în prima săptămână vor exista variații semnificative, astfel că în intervalul 11 – 18 decembrie mediile vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, cele mai mici valori urmând a se înregistra în nopțile de 16 și 17 decembrie, iar cea mai mare valoare în noaptea de 14 decembrie. În ultima săptămână de prognoză, vremea se va răci treptat, astfel că minimele vor coborî spre valori în jurul a -3 grade, în medie în data de 24 decembrie, pornind de la 0 grade în noaptea de 19 decembrie.

Probabilitatea de precipitații va fi mare în perioada 11 -15 decembrie și în 18 decembrie.

Distribuie informația
Alte știri