Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Crișana

Meteorologii au anunțat o săptămână cu temperaturi caniculare în toată țara, iar spre finalul primei săptămâni de prognoză vremea se va răcori.

Sunt prognozate temperaturi de până la 38 de grade Celsius. În toate regiunile țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, fiind așteptate ploi încă de pe parcursul zilei de marți, 29 august 2023.

În zilele de 28 și 29 august, în Crișana va fi caniculă și disconfort termic accentuat, media temperaturilor maxime fiind cuprinsă între 34 și 38 de grade, apoi vremea se va răcori treptat, astfel că la sfârșitul primei săptămâni de prognoză (1 – 2 septembrie) media va ajunge la 26…27 de grade. După data de 3 septembrie media valorilor diurne va fi apropiată de normalul perioadei și va fi în general de 27…28 de grade.

Temperaturile minime medii se vor situa în marea lor majoritate între 14 și 16 grade, exceptând nopțile de 29 și 30 august, când media va fi de 18…19 grade.

În perioada 29 august – 2 septembrie vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse local însemnate cantitativ, dar ploi temporare se vor semnala și după data de 5 septembrie.

Distribuie informația
Alte știri