Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în Crişana până la data de 5 februarie

Foto: Gabriel Popescu

Regimul termic va cuprinde temperaturi de la -2 grade în nordul Moldovei până spre 4…5 grade în sud, sud-est. Minimele nopților vor fi de la -8…-6 grade în depresiuni până la 0 grade pe litoral, posibil local mai scăzute după data de 29 ianuarie.

Vremea în Crişana va fi în răcire accentuată, astfel că de la valori peste cele specifice perioadei în primele zile (7…12 grade ziua și 1…6 grade noaptea) spre finalul lunii ianuarie regimul termic va deveni apropiat de cel normal acestei perioade din an, cu maxime de 0…3 grade și minime de -5…-2 grade, mediat regional. Ulterior, după 1 februarie, sunt estimate valori diurne de temperatură în creștere ușoară.

Probabilitatea pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, va crește după data de 28 ianuarie, astfel că în ansamblu regimul pluviometric va fi deficitar în prima săptămână și apropiat de normal în cea de-a doua. În primele zile ale intervalului de referință doar pe spații mici și trecător vor fi precipitații slabe, mixte (burniță, ploaie, lapoviță). 

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri