Program de meditații gratuite la limba engleză pentru copii, inițiat de DASO

Pentru că dorința de a veni în sprijinul comunităţii face parte din definiția muncii noastre și pentru că punem preţ pe educaţia copiilor din comunitatea noastră, pe sprijinirea  familiilor cu copii, am încheiat un parteneriat cu Babel School, prin care oferim cursuri gratuite de limba engleză copiilor din clasele primare și gimnaziale.

Primele întâlniri din cadrul programului de cursuri gratuite de limba engleză au avut loc deja la Centrul Social Multifuncţional „Rogerius II” , situat pe strada Episcop Ioan Suciu, nr. 1, Bl. ZP1.

În cadrul acestui program s-au înscris un număr de 47 de copii, care au fost grupați în funcție de vârstă: o grupă pentru copii de clasa pregătitoare și clasa I, o grupă pentru copii de clasa a II-a până la clasa a IV-a și o grupa pentru copii de clasa a V-a până la clasa a VIII-a.

Pentru început, profesorii au evaluat nivelul de cunoaștere a limbii engleze de către copiii înscriși la cursuri, astfel încât procesul de învățare să fie cât mai eficient și să înceapă de la așteptări realiste. Cursurile continuă săptămânal și au loc în fiecare zi de joi, începând cu ora 16.

,,Țin  să le mulțumesc tare mult profesoarelor Anca Cheta și Mira Kainz care au venit înspre noi din dorința de a sprijini voluntar copiii din comunitate. Prin astfel de parteneriate putem acoperi mai multe nevoi sociale, iar pentru că demararea acestui program de meditații gratuite la limba engleză s-a bucurat de un mare interes din partea copiilor și părinților, ne dorim să acoperim cât mai multe solicitări. De aceea lansăm invitația și către alți posibili voluntari, profesori sau studenți, de a ni se alătura nouă pentru a putea extinde acest program de meditații gratuite și în alte locații și cartiere din oraș, mulțumind anticipat tuturor celor care doresc să se implice și să dăruiască din timpul lor celor care au nevoie”, a declarat Anca Grama, directorul Direcției de Asistență Socială Oradea.

Distribuie informația
Alte știri