Programarea EXCLUSIV ONLINE la Serviciul Înmatriculări și Radieri. Comunicat

Instituția Prefectului jud. Bihor continuă să îmbunătățească serviciile oferite cetățenilor prin oportunitatea de a-și face rezervare exclusiv online pentru serviciile oferite de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Acest lucru pentru cetățean înseamnă mai multă predictibilitate și încredere în serviciile prestate, precum și o însemnată economie de timp și de resurse. Experiența celor peste 27.000 de cetățeni deserviți online pe parcursul unui an, ne permite să facem următorul pas.

Începând cu data de 1 martie 2018, programarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor va fi disponibilă EXCLUSIV prin mediul online.
Scopul urmărit este alinierea la standardele internaționale în interacțiunea cu autoritățile și prestarea unui serviciu public de calitate, caracterizat de operativitate și un grad ridicat de civilizație. Se vor elimina complet cozile de așteptare, deoarece odată programat prin online, fiecare cetățean trebuie să se prezinte cu max. 5 min înainte de data și ora programată, fără a fi nevoie de obținerea unui alt număr de ordine. Astfel, cetățeanul va fi deservit prompt pe baza planificării și va avea o satisfacție sporită pentru că va economisi timp prețios.

Rezervarea online pentru Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor se face accesând site ul http://bh.prefectura.mai.gov.ro => Servicii Publice => Permise auto și înmatriculări => Programare online.

Distribuie informația
Alte știri