Programari telefonice la Casa Judeteana de Pensii Bihor, din 12 octombrie

Casa Judeteana de Pensii Bihor introduce un serviciu nou de programare telefonica, cu scopul de a facilita si eficientiza activitatea pe care institutia o desfasoara in relatia cu publicul.

Programarile se pot face cel putin cu o zi inainte, pentru zilele lucratoare ( luni, marti, miercuri si joi) pentru intervalul orar 13 -16, cu exceptia zilei de vineri.

Programarea telefonica, pentru probleme legate de pensii, se poate solicita  la nr. 0259-413451, in timpul programului de lucru (ora 8-16). Programarea se poate solicita si la intrarea in institutie la ghiseul de informatii.

Din luna februarie 2015, persoanele cu domiciliul stabil sau resedinta in judetul Bihor cu exceptia celor care aparţin Casei Locale de Pensii Beius, se pot programa on-line pentru depunerea dosarelor noi de pensii.

Programările se pot face cel puţin cu o zi înainte, pentru zilele lucrtoare ( luni, marti, miercuri si joi) de la ora 8 pana la ora 16, cu exceptia zilei de vineri. Aplicatia se poate accesa la adresa www.cjpensiibihor.ro, la capitolul ,,Programare on line” care cuprinde si informatii utile, precum documentele necesare si cereri pentru diferite tipuri de pensie.

Distribuie informația
Alte știri