Programul de guvernare PNL a fost actualizat și aprobat în Biroul Executiv al partidului

Guvernul Orban II a primit undă verde de la partid și va ajunge în Parlament. Deloc surprinzător, componența cabinetului a rămas neschimbată. În schimb, s-au făcut mici modificări la nivelul programului de guvernare.

„Conducerea Partidului Național Liberal a aprobat în unanimitate programul de guvernare, care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia a fost învestit guvernul pe care îl conduc în data de 4 noiembrie. Guvernul va avea aceeași componență. În 3 luni de zile, guvernul pe care îl conduc a realizat performanțe și a atins obiectivele la care sunt convins că foarte puțini români s-ar fi așteptat. Sunt mulțumit de activitatea fiecărui ministru, sunt oameni competenți, oameni cinstiți, oameni harnici, muncitori, oameni dedicați servirii interesului public și, ca atare, echipa guvernamentală este propusă în aceeași componență ca și guvernul care a funcționat de la data de 4 noiembrie”, a declarat Orban.

Potrivit premierului desemnat, au fost adăugate câteva obiective în programul de guvernare, atât în zona fondurilor europene, cât și în zona lucrărilor publice, dezvoltării regionale, administrației și afacerilor interne.

Alte știri