Programul de internship al Asociației „Ține de Noi”

Asociația “Ține de Noi” este în căutare permanentă de stagiari (poziții neremunerate de internship) pentru cei care doresc o carieră în administrația publică, în policy making, organizații non-guvernamentale, consultanță etc.
Stagiarii se vor putea implica în toate proiectele existente ale asociației, iar munca poate fi adaptată într-o oarecare măsură aptitudinilor pe care stagiarul dorește să și le dezvolte. Bineînțeles, în această perioadă toată activitatea se desfășoară în siguranță, de acasă. De asemenea, stagiarii vor putea participa gratuit la toate trainingurile asociației și vor avea prioritate la înscriere.

Toate pozițiile implică un program de lucru flexibil, de 9-10 ore pe săptămână. Durata contractului este de 3 luni, cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru poate fi negociat de la caz la caz, în funcție de celelalte angajamente educaționale și profesionale ale aplicantului.

Persoanele interesate sunt invitate să trimită un CV detaliat și o scrisoare de motivație la adresa office@tinedenoi.ro (Răzvan Orășanu, Presedinte al Asociației). Vă rugăm să precizați în câmpul „Subject” titlul postului pentru care candidați.

Posturile disponibile sunt următoarele:

1. Stagiar în domeniul politicilor publice în educație
2. Fundraiser
3. Ofițer de evenimente
4. Relații instituționale
5. Social media intern
6. Stagiar în domeniul politicilor energetice

Distribuie informația
Alte știri