Programul mijloacelor de transport în comun de sărbători la Oradea

OTL transmite o serie de informații importante privind circulația mijloacelor de transport în comun în perioada 6 – 9 aprilie.

Vineri, 6 Aprilie, se va circula conform graficelor de duminică şi sărbători legale, cu excepţia liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care se va circula conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse /zi.
Sâmbătă, 7 aprilie, se va circula conform graficelor de sâmbăta, cu excepţia liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care se va circula conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse/zi.
Duminică, 8 aprilie, mijloacele de transport vor circula conform graficelor de duminică şi sărbători Legale, cu excepţia liniilor 19, 20, 21R, 21N, 22, 23, 30 şi a liniei transfrontaliere Oradea – Biharkeresztes, pe care nu se va circula.
Luni, 9 aprilie, toate mijlocele de transport, inclusiv cele de pe traseele metropolitane, vor circula conform graficelor de duminică şi sărbători legale, cu excepţia liniei 30 pe care nu se va circula. Pe traseul transfrontalier Oradea – Biharkeresztes, se va circula conform graficelor de zile lucrătoare, respectiv 3 curse/zi.

În ceea ce privește punctele de vânzare a biletelor de călătorie, acestea vor funcționa în zilele de 6, 7, respectiv 9 aprilie conform orarului de duminică şi sărbători legale, fiind închise în ziua de duminică, 8 aprilie, când este și Paștele. Punctul de vânzare a biletelor de la Universitatea din Oradea va fi închis pe toată perioada 9 – 13 aprilie.

OTL amintește că ultimele curse cu plecare de la centrele comerciale în zilele amintite vor fi efectuate la următoarele ore:
Linia 19 – Era Shopping – ora 19.40
Linia 20 – Auchan – ora 18.30
Linia 21 R – Auchan – ora 18.25
Linia 21N – Auchan – ora 18.35
Linia 22 – Real II – ora 18.15
Linia 23 – Era Shopping – ora 19.25
Linia 30 – Leroy Merlin – ora 17.30

Distribuie informația
Alte știri