Programul Rabla pentru persoanele juridice, prelungit până în 7 decembrie

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus” a fost prelungită până pe data de 7 decembrie 2018, inclusiv, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), într-un comunicat de presă.

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul „Rabla”, cât şi pentru Programul „Rabla Plus” urma să se încheie în data de 29 noiembrie 2018.

La sfârşitul lunii octombrie, Comitetul de Avizare al AFM a aprobat noi dosare de finanţare pentru achiziţionarea a 466 de autovehicule în cadrul programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”, destinate persoanelor juridice. Astfel, în această nouă etapă, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 184 de dosare pentru 349 de autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul, în timp ce în Programul „Rabla Plus” au fost aprobate 46 de dosare pentru 117 autovehicule, dintre care 21 electrice hibride şi 96 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe guvernamentale. Totodată, cei acceptaţi în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri