Programul Start-Up Nation 2022: Granturi de 200.000 de lei pentru cei care vor să înceapă o afacere

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a anunțat, marți, că programul Start-Up Nation, ediția 2022, va fi lansat pe 19 iulie și va avea un subpilon dedicat românilor din Diaspora. El precizează că așteaptă încă 1,7 miliarde de lei la rectificarea bugetară.

„Ediția Start-Up Nation din acest an are o primă mare noutate față de primele două ediții: în afara celor 10.000 de beneficiari prognozați pentru pilonul de bază va avea un subpilon dedicat strict românilor din Diaspora cu 1000 de beneficiari”, a anunțat ministrul antreprenoriatului și turismului, Daniel Cadariu.

El a precizat că lansarea va fi pe 19 iulie, la ora 10, iar perioada de înscriere va fi de 30 de zile lucrătoare, respectiv până pe 1 septembrie, ora 20.00.

„Până pe 19 iulie, toți cei interesați au posibilitatea să facă preînscrieri pe platforma ministerului. Pe 18 va fi un interval de câteva ore în care platforma nu va funcționa, motivat de faptul că cei de la STS vor face ultimul import de date din bazele de date de la Registrul Comerțului”, a adăugat Cadariu.

Înscrierea proiectelor, în vederea obţinerii finanţării, se va efectua exclusiv online pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Alte știri