Proiect ambițios al Asociației Caritas Eparhial Oradea

Distribuie pentru prietenii tăi:

Caritas Eparhial Oradea va construi prima grădiniță, în Cartierul Tineretului, pe str. Caporal Constantin Mușat. Va fi realizată conform standardelor europene și va fi una dintre cele mai moderne unități de profil de stat din oraș cu o suprafață construită de 595 mp. Valoarea estimată a proiectului este de 700.000 euro, bani pe care ONG-ul doreşte să-i strângă din donaţii.

Grădinița „Frențiu” se va construi pe un teren privat pus la dispoziția Asociației de către Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Oradea.

Va dispune de 3 săli de clasă /dormitoare, vestiar, băi și o sală de mese (masa va fi oferită de CEO Catering). De asemenea, va avea o sală multifuncțională – destinația principală fiind sală sport, iar destinația secundară fiind organizarea de evenimente private; un cabinet medical – pentru a monitoriza constant sănătatea copiilor și a cadrelor implicate în procesul educațional.

Finalizarea construcției este preconizată pentru septembrie 2021.

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri