Proiect de finanțare pentru reabilitarea Liceului de Artă din Oradea

Primăria Oradea va depune un proiect de finanțare pentru reabilitarea Liceului de Artă din Oradea, în cadrul apelului de proiecte pe Programul Regional Nord Vest 2021 – 2027. În acest sens în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, 13 septembrie, consilierii au aprobat documentațiile necesare aferente.

Prin depunerea proiectului „Reabilitarea Liceului de Arte din Oradea, Parcul Petőfi Sándor” se urmărește reabilitarea termică a clădirilor C1 și C2 a școlii, astfel încât activitățile propuse să conducă la creșterea eficienței energetice a obiectivului.

De asemenea, prin implementarea proiectului se dorește gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinația de unități de învățământ și se propune ca spațiile clădirii să se transforme în spații moderne, curate și multifuncționale, iar exteriorul degradat să fie curățat, reabilitat.

Valoarea totală a investiției este de 14.878.533,75 lei fără TVA, durata estimată de execuție a reabilitării fiind 27 luni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri