Proiect fotografic „VIEȚUIREA ÎN VREMEA PANDEMIEI”

Cercetarea „VIEȚUIREA ÎN VREMEA PANDEMIEI” continuă cu o nouă provocare. Pentru o mai bună documentare a acestei perioade de autoizolare, istoricul Cristina Liana Pușcaș propune celor interesați să i se pună la dispoziție fotografii personale, imagini din viața de familie, de zi cu zi, care să reprezinte cel mai bine acest moment unic din istoria omenirii. 

„Vă rog să vă însoțiți fotografia și de o denumire sugestivă a imaginii alese. Fotografiile, rog, să fie trimise pe adresa de email cristinalianapuscas@gmail.com. Transmiterea lor reprezintă și acordul dumneavoastră pentru a le putea utiliza în cadrul cercetării efectuate sau a proiectelor pe care le voi derula în viitor. Vă mulțumesc tuturor pentru contribuția dumneavoastră în conservarea patrimoniului imaterial”, ne-a declarat dr. Cristina Liana Pușcaș, istoric orădean.

Cei care doresc să completeze și chestionarul, o mai pot face accesând linkul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXOfeG81gItglE_J2EbeTLBDAtXTT3Z9wqYp2Am0hIJepgFw/viewform?usp=sf_link

„În cele 13 zile de la lansarea publică a chestionarului, am primit 294 de răspunsuri. Nu toate  chestionarele pot fi validate, din diferite motive, dar cred că interesul orădenilor, bihorenilor, în special, dar și al românilor din țară, chiar și din străinătate, a fost unul major, fiind dispuși să fie parte a acestei cercetări și să contribuie la constituirea acestui patrimoniu imaterial. Pe lângă bihoreni, au răspuns persoane care locuiesc în Satu Mare, Sălaj, Cluj, Timiș, Arad, București etc., dar și la New York, Viena, Hamburg”, a mai adăugat dr. Cristina Liana Pușcaș. 

Alte știri