Proiectarea și execuția gradinii urbane din cartierul Europa și parcul din zona Grigore Moisil, scoase la licitație

Primăria Oradea demarează procedura de licitație pentru proiectarea și execuția Grădinii publice urbane din cartierul Europa și a parcului din zona Grigore Moisil și Ion Irimescu din cartierul Nufărul.

Obiectul de investiție îl reprezintă cele două loturi:

  • LOT 1 – „Regenerare urbană în cartier Europa, str. Gabor Jozsef – Grădină publică urbană”
  • LOT 2 – „Amenajare parc în zona Grigore Moisil și Ion Irimescu din Municipiul Oradea”
    Valoarea estimată a contractului este de 5.094.067,24 lei (fără TVA).

A fost publicat anunțul de participare, data limită de depunere a ofertelor în SICAP fiind 07.06.2023, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN1054582 / 27.04.2023. Codul unic de înregistrare este 4230487/2023/5. Licitația are ca obiect elaborarea documentației tehnico-economice la faza de proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic și detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului, execuție lucrări și prestare servicii de întreținere pe perioada de garanție.

Amplasamentul viitoarei Grădini publice urbane este în intravilanul municipiului Oradea, în Cartierul Europa, fiind ocupat de două spații amenajate pentru joacă, 7 terenuri libere de construcții și un sens giratoriu amenajat. Prin proiect se propune creșterea atractivității spațiului prin amenajarea peisagistică a acestuia cu funcțiuni de recreere și odihnă, de socializare, cu spațiu de joacă pentru copii și activități dinamice de exterior de tipul: fotbal, baschet, handbal.

Proiectul vizează o suprafață totală de 8.432 mp, din care 7.420 mp zonă verde, 714 mp alei, cca 7 mp loc de joacă tartan și 240 mp teren de sport.

În ceea ce privește parcul din zona străzilor Grigore Moisil și Ion Irimescu, din cartierul Nufărul, acesta are un amplasament în suprafață de 3.230 mp, unde, momentan, există un spațiu de parcare neamenajat. Pe terenul respectiv nu există construcții, vegetația este crescută spontan, având o stare necorespunzătoare. Și prin acest proiect se propune creșterea atractivității zonei prin amenajarea peisagistică a acesteia cu funcțiuni de recreere și odihnă, de socializare, cu spațiu de joacă pentru copii și activități dinamice de exterior de tipul: fotbal, baschet, handbal.

Distribuie informația
Alte știri