Proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a străzii Meșteșugarilor, scoase la licitație

S-a publicat anunțul de participare la licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a străzii Meșteșugarilor, între sensul giratoriu de la strada Lăpușului și intersecția cu strada Oneștilor.

Data limită de depunere a ofertelor în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) este 09.05.2022, ora 15:00. Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare nr. CN1040982 /01.04.2022.

Strada Meșteșugarilor va intra într-un amplu proces de modernizare între sensul giratoriu de la strada Lăpușului și intersecția cu strada Oneștilor, tronson care prezintă degradări accentuate sub formă de gropi, crăpături, fisuri etc. pe partea carosabilă.

Tronsonul face legătura între Calea Aradului, strada Ovid Densușianu și drumul de centură a municipiului Oradea. Pe porțiunea cuprinsă între străzile Oneștilor și Lăpușului, strada are două benzi de circulație, câte una pe sens.

Se propune lărgirea pe acest tronson, de la două la patru benzi, pentru fluidizarea traficului, relaxarea traficului pe podul Carol I, precum și pentru a se corela cu obiectivul de investiții „Creșterea mobilității și sporirea siguranței rutiere prin amenajarea denivelată a intersecției în zona străzii Meșteșugarilor cu strada Ovidiu Densușianu și magistrala CF Timișoara-Arad-Oradea”.

În cadrul programului de modernizare se va realiza amenajarea carosabilului, a trotuarelor, pistei de biciclete și acceselor cu îmbrăcăminte asfaltică, amenajarea spaţiilor verzi și colectarea apelor pluviale. Se vor reloca stâlpi de iluminat și rețelele electrice aferente, posturi de transformare și blocuri de măsurare BMPIP aferente. Totodată, se va extinde iluminatul public între strada Hațegului și Piteștilor, respectiv între strada Jimboliei și Oneștilor, se va realiza iluminatul public în intersecțiile nou amenajate cu strada Barcăului și Oneștilor

Valoarea investiției este de 18.919.689,17lei cu TVA, iar durata de execuție este de 8 luni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri