Proiecte pentru anul 2023, menite a face mai atractiv Aquaparkul Nymphaea din Oradea

Pentru anul care urmează ADP Oradea are câteva proiecte menite să facă Aquaparkul Nymphaea și mai atractiv. Este vorba despre un bazin de înot, o zonă de plajă cu umbrar, precum și construirea unui hotel de 3 stele.

„În anul 2022, bazinele olimpice de înot și sărituri au fost predate către Primăria Oradea pentru a fi puse în circuitul sportiv. Intenționăm să construim un bazin de înot pentru a satisface dorința vizitatorilor noștri care doresc să practice acest sport. Am constatat că avem foarte mulți clienți care solicită servicii complete, inclusiv cazare, sau mulți alții care doresc să-și valorifice tichetele de vacanță la noi, acum neavând această posibilitate. Din aceste motive vom demara proiectul construirii unui hotel de 3 stele.

Nu în ultimul rând, am constatat că ne confruntăm cu temperaturi tot mai mari de la an la an, clienții fiind dornici să stea mai mult la umbră decât la soare. Dorim să amenajăm o zonă de plajă cu umbrar pentru minimum 2.500 de șezlonguri.

Tot în anul 2023, într-un context epidemiologic favorabil, dorim să reactivăm serviciile din zona wellness (masaje și tratamente acvatice), suspendate în perioada pandemiei”, precizează Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Distribuie informația
Alte știri