Proiectele de viitor ale noului antrenor de la CSM Digi

Dorin Costrăș, noul antrenor principal CSM Digi a vorbit despre proiectul secției de polo. El spune ca a revenit acasa cu dorința de a continua procesul de întinerire, incercand sa atraga jucători crescuți și formați la Oradea, cu riscul de a trece printr-o perioadă mai grea.

“Împreună cu Cipri Cîmpianu, care este un cunoscător al sectorului juvenil din poloul din urbea de pe Crisul Repede, dorim să formăm o echipă ambițioasă, cu caracter. O echipă care să se identifice cu orașul, cu clubul nostru. Vrem să avem un polo de înaltă calitate, care să ducă mai departe tradiția acestei disciplină în Oradea”.

Criteriile de selectie vor fi insa severe, mai spune Dorin Costrăș, care e precaut în declarații cand vine vorba de jucătorii care vor compune lotul. Sustine insa ca Ramiro Georgescu va fi singurul jucător veteran din echipă si va fi si căpitanul de la CSM Digi.

In ceea ce-i priveste pe straini, antrenorul oradean si-l doreste doar pe portarul Gojko Pijetlovic. Lotul va fi finalizat pe data de 1 august, da asigurari Dorin Costrăș.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri