Proiectele pentru granturi de până 100.000 euro pentru digitalizarea IMM-urilor pot fi depuse în perioada 15 februarie – 18 aprilie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de coordonator de reforme și investiții al Planul Național de Redresare și Reziliență, anunță decalarea perioadei de depunere a proiectelor în cadrul Apelului de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale, aferent Investiției I3 – Scheme de ajutor pentru sectorul privat, din cadrul Componentei C9 – Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare.

Concret, acestea vor putea fi depuse în platforma proiecte.pnrr.gov.ro, începând cu data de 15 februarie 2023 până la data de 18 aprilie 2023, pentru a veni în sprijinul potențialilor solicitanți . Măsura a fost luată în contextul unui număr mare de solicitări/ propuneri/ observații primite din partea mediului de afaceri pe marginea acestui apel, dar mai ales pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari.

Devansarea termenului a fost aprobată prin Corrigendum nr. 2 la ghidul specific pentru Apelul de proiecte numărul 1 – Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.

Distribuie informația
Alte știri