Proiectele Primăriei Oradea – exemplu de bune practici pentru studenți

Primăria Oradea a fost vizitată vineri, 27 octombrie, de un grup de studenți și trei profesori coordonatori de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Business, secția Administrarea Afacerilor în Servicii de Ospitalitate, care se află în practică profesională în municipiu.

La întâlnire au participat și studenți de la Universitatea din Oradea – Facultatea de Științe economice, masteranzi ai specializării Administrarea afacerilor în turism și industria ospitalității, studenți participanți în cadrul programului Hospitality Networking.

Tinerii au fost primiți de către Alexandru Chira, director general Visit Oradea, care, la invitația Universității din Oradea și a UBB, a ținut o prezentare despre activitatea din ultimii ani a Visit Oradea, în special în ceea ce privește strategia de promovare pentru România și piețele externe, precum și organizarea de evenimente.

Totodată, directorul Visit Oradea a detaliat și modul de abordare a marketingului turistic, precum și aspectele legate de imaginea orașului, atragerea turiștilor și evenimentele majore derulate de administrația locală.

Întrevederea a continuat cu discuții libere cu privire la cele prezentate.

Distribuie informația
Alte știri