Proiectul „Bihorul în mişcare” continua. Maine sunt mai multe competitii

Proiectul „Bihorul în mişcare” e rezervat elevilor din clasele a V-a şi a VI-a si se va desfasura pe mai multe baze din Oradea. La minifotbal, în faza semifinală, care este programată sâmbătă, de la ora 8, la terenul sintetic cu balon de la LPS Bihorul, participă şase echipe, împărţite în două grupe. Din Grupa A fac parte echipele de la şcolile gimnaziale din Drăgeşti, Curtuişeni şi Roşia, iar din Grupa B, echipele CN Octavian Goga din Marghita, Şc. Gim. Nestor Porumb din Tulca şi CT Nr. 1 Vadu Crişului.

Faza semifinală la handbal băieţi este programată la Sala Liceului Szent Laszlo, tot sâmbătă, cu începere de la ora 8 şi va reuni, de asemenea, şase echipe, câştigătoare ale etapei de zonă. Şi acestea vor fi împărţite în două grupe a câte trei. Din prima grupă vor face parte echipele CT Alexandru Roman Aleşd, Şc. Gen. B. Nandor Sălacea şi Onisifor Ghibu Oradea. Grupa a doua la handbal băieţi va fi alcătuită din echipele LT Constantin Şerban Aleşd, Şc. Gim. Derna şi Şc. Gim. Jako Zsigmond Roşiori.

De asemenea, faza semifinală la handbal fete, programată tot sâmbătă, de la ora 8, la Sala Liceului Traian Vuia, va reuni în prima grupă echipele: Onisifor Ghibu Oradea, Şc. Gimn. Zoltan Zselek din Valea lui Mihai şi Şc. Gimn. Nr. 1 Tileagd. A doua grupă va fi alcătuită din Şc. Gimn. Floare de Lotus Sânmartin, Şc. Gimn. Nicolae Jiga Tinca şi Lic. Tehnologic Nr. 1 Şuncuiuş.

Distribuie informația
Alte știri