Proiectul „Drumul Apusenilor” a intrat într-un nou stadiu de implementare

Drumul Apusenilor, sectorul din Bihor, a ajuns în faza licitaţiilor pe Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice. Consiliul Judeţean Bihor a urcat pe SEAP lucrarea în valoare de peste 32 de milioane de lei, în care sunt cuprinse proiectarea şi execuţia celor 12 kilometri de drum judeţean între Remeţi şi limita cu judeţul Cluj. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 mai.

Drumul Apusenilor este cel mai mare proiect de infrastructurã rutierã montanã din Transilvania. În Bihor, el este împãrțit în trei tronsoane: Beiuș – Stâna de Vale, Stâna de Vale – Remeți, limita județului Cluj, respectiv tronsonul care leagã Salonta de Tinca.

La începutul lunii martie a fost publicat pe SEAP anunțul pentru reabilitarea porțiunii de drum situată între Beiuș și Stâna de Vale, pe o lungime de 26,160 km, respectiv Remeți-Stâna de Vale, adică 17,215 km. Valoarea estimată pentru proiectul tehnic și execuția porțiunii de 43,375 km este 118.818.088,29 lei, iar termenul de depunere a ofertelor este 19 aprilie 2018.

Foto: agentianewsbihor.ro

Distribuie informația
Alte știri