Proiectul educativ „Amprente creative”, exercițiu de imaginație și creativitate dedicat elevilor Liceului Tehnologic Special nr.1 Oradea

Proiectul educativ ,, Amprente creative”, coordonat de prof. Nada Panait de la Liceul de Arte Oradea și de către prof. Alexandra Micula de la Liceul Tehnologic Special nr.1 Oradea, în parteneriat cu Asociația ,, Împreună spre succes” a dat posibilitatea elevilor să- și depășescă limitele și barierele atelierului, a sălii de clasă.

„Este important să îi încurajăm să participe la activități prin intermediul cărora învață să lucreze în echipă, să socializeze, să empatizeze și să-și exprime liber ideile și opiniile.

Proiectul reprezintă un exercițiu de imaginație, creativitate, concretizat într-o pictura murală pe peretele din curtea exterioara a Liceului Tehnologic Special nr.1 Oradea, precum si intervenții de terapie ocupațională prin câteva picturi artistice personalizate cu secvențe din specificul meseriilor din oferta educațională a unității de învățământ, realizate in interior, pe holurile școlii.

Proiectul este destinat să ajute elevii celor două școli, să creeze conexiuni între ei, să lase o amprentă asupra comunității, să ofere o stare de bine tuturor!

Asociația ,, Împreună spre succes”constituie un partener de nădejde al Liceului Tehnologic Special nr. 1 Oradea.

Distribuie informația
Alte știri