Proiectul „Împreună pentru Gizi”: Gizella are nevoie de ajutorul orădenilor

În prag de sărbători, clinica orădeană ”Dentarium Health & Resort” lansează, alături de „Asociația Camigo”, proiectul „Împreună pentru Gizi”, continuând acțiunea de strângere de fonduri dedicată Gizellei Fekete, orădeanca diagnosticată cu o cruntă maladie: leucemie limfoblastică.

Cum Gizella are nevoie de o intervenție extrem de costisitoare, ce poate fi realizată doar peste hotare, mai precis într-un spital din Israel, clinica Dentarium urmează a scoate spre vânzare, lunar, câte 20 de vouchere la prețul de 200 de lei, fiecare urmând a conține serviciile de igienizare profesională a dinților precum și sigilarea a doi dinți sau a două obturații fizionomice, întreaga contravaloare a serviciilor urmând a fi depusă direct în urna sigilată pentru donații.

Clinica, situată pe strada Costaforu numărul 50, îți propune să suplimenteze, dacă va fi nevoie, numărul de vouchere lunare, rugând doritorii să se programeze din timp la numărul de telefon 0749.865.046.


Orădenii pot opta pentru a o ajuta pe Gizella și independent de acest proiect, donând în conturile în lei și valută aflate pe numele surorii sale, Majthenyi Ingber Eniko:
Cont donații lei: RO89BTRLoncrt0203758001
Cont donații Euro: RO39BTRLeurcrt0203758001


Distribuie informația
Alte știri