Proiectul „LADY LAWYER”, derulat la Facultatea de Drept a Universității din Oradea

În data de 8 martie 2024, la Facultatea de Drept s-a derulat proiectul, denumit „LADY LAWYER”, în Sala festivă a facultății, aflat la a doua ediție.

La invitația decanului facultății, la această ediție au participat reprezentante ale profesiei de avocat din Baroul Bihor, av. Mirela Cocaină, av. Anca Toda, av. Marina Oros și av. Iulia Leuca.

Distinsele colege, membre ale Baroului Bihor, le-au vorbit celor prezenți, în principal studente și studenți din anul I, despre provocările alegerii DREPTULUI ca opțiune de viitor, despre provocările de pe parcursul facultății și nu în ultimul rând despre provocările din practica DREPTULUI întâlnite pe parcursul carierei dumnealor. Experiențele personale relatate, precum și recomandările făcute, întrebările și răspunsurile invitatelor, vor ajuta studentele și studenții să-și construiască parcursul profesional.

„Mulțumim colegelor noastre Av. Mirela Cocaină, Av. Anca Toda, Av. Marina Oros și Av. Iulia Leuca pentru prezența alături de noi! Mulțumesc și dlui decan Av. Adrian Stancu pentru ajutorul acordat! A fost cu adevărat o nouă călătorie dinspre studenție spre practica Dreptului!LA MULȚI ANI tuturor Doamnelor și Domnișoarelor! Să ne revedem cu bine la ediția următoare!”, a spus ecanul Facultății de drept, conf univ dr Cristian Dumitru Miheș.

Acest gen de activități au drept scop dezvoltarea dialogului tinerilor studenți cu practicienii Dreptului, precum și dezvoltarea colaborării instituționale în diverse proiecte.

Distribuie informația
Alte știri