Proiectul parcului industrial de la Săcueni intră într-o nouă etapă

Proiectul parcului industrial de la Săcueni intră într-o nouă etapă odată cu desemnarea celor doi câștigători în urma licitațiilor organizate de compania publică Parcuri Industriale Bihor S.A. Până pe data de 16 septembrie 2019, pentru execuția ”Introducerea rețelelor de drum incintă, accese, parcări, trotuare și stații de autobuz, instalații electrice de joasă tensiune, iluminat, instalații de alimentare cu apă și de evacuare a apei menajere și pluviale, instalații stingere incendiu (C.F. nr.52744 – Săcueni, C.F. nr.54475 – Săcueni, C.F. nr.54476 – Săcueni și C.F. nr.53920 – Săcueni)” a fost depusă o singură ofertă, fiind declarată admisibilă. Astfel, construcția va fi executată de asocierea dintre SC DRUMURI ORĂŞENEŞTI SA – SC LUXTEN LIGHTING COMPANY SA cu o propunere financiară de 2.509.370,71 lei + TVA.

Pentru realizarea celuilalt proiect – ”Servicii de proiectare și execuția lucrărilor necesare alimentării cu energie electrică a Parcului Industriale Săcueni”, au fost depuse două oferte, fiind declarată câștigătoare cea a societății S.C. Amper Proiect SRL Oradea, cu o propunere financiară de 442.084,25 lei + TVA. Termenele de execuție pentru cele două proiecte licitate sunt de 12 luni, execuție privind infrastructura din incinta parcului industrial, respectiv, 8 luni pentru proiectul de alimentare energie electrică. ”Am convingerea că ambele proiecte pot fi urgentate, iar lucrările ar putea fi finalizate până la sfârșitul primăverii anului viitor. Toate acestea și în contextul în care Săcueni și Valea Ierului au potențial de atracție tot mai ridicat, cât și forță de muncă disponibilă”.

Parcul industrial de la Săcueni este amplasat în vecinătatea viitoarei autostrăzi A3, are o suprafață de 5,03 hectare și a obținut titlul în 03.08.2018, printr-un Ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Distribuie informația
Alte știri