Proiectul strategic al Bihorului se va axa pe sanatate. Unde anume se va investi…

Un punct distinct al bilantului primelor 100 de zile de mandat a presedintelui CJ Bihor se refera la pregatirea si finalizarea proiectului strategic. Vizeaza sanatatea.
E mult mai important decat modernizarea drumului Șuști – Moneasa, propus de administratia condusa de Cornel Popa, spune Pasztor.

El e convins ca va putea atrage pentru proiectul strategic in jur de 12 milioane de euro, din fonduri transfrontaliere.
Cu acesti bani se doreste achizitia unui nou accelerator de particule pentru Centrul Oncologic din Oradea, de data asta de ultima generatie, implementarea sistemului de telemedicină și dotarea cu aparatură necesară a unui Centru de formare continuă a studenților de la Facultatea de Medicină.

Proiectul strategic va trebui supus votului alesilor judeteni, dar seful administratiei bihorene e convins ,ca in acest caz, va exista consens politic.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri