Propunere pentru bihorenii iubitori de natură! Prima staţiune lacustră din România îşi primeste deja oaspeţii

Prima staţiune lacustră din România îşi primeste deja oaspeţii.
Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeană s-a concretizat cu amenajarea în localitatea Berzasca a 30 de case suspendate pe piloni deasupra Dunării, care vor fi legate prin pontoane.

Căsuţele lacustre sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin cablu, bucatarie şi baie. Complexul este dotat cu piscine, restaurante, alei de promenadă, o pistă pentru biciclete, un punct de belvedere şi un port turistic. Valoarea proiectului intitulat ”Dreptul la Dunăre” s-a ridicat la 1,8 milioane de lei, potrivit Radio Reşiţa.

Pretul unui sejur de 5 nopti(pentru doi adulti si copii pana la 18 ani) pana la data de 30 mai, variaza intre 1250 si 2250 de lei, in functie de numarul de mese.

Satul lacustru de la Berzasca este unic, la fel ca şi locul unde este amplasat, Clisura Dunării fiind cel mai spectaculos defileu al fluviului, conform businessmagazin.ro.

Foto: businessmagazin.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri