Propunere pentru impătimiții de adrenalină din Bihor

Două cluburi montane au organizat, in premieră natională, o bază de relaxare la inălțime. 25 de tineri au ”levitat”, preț de cateva ore, la peste 200 de metri înălțime. Împătimiții de adrenalină au stat in hamace, suspendate între stânci, la Baia de Fier.

Organizatorii nu au aplicat tarife pentru cei care doresc să se relaxeze la inalțime, in hamac. In cazul in care va exista o taxă, banii stransi din bilete vor fi folosiți pentru a crea un alt centru de acest gen, in Polovragi.

Doritorii de senzatii extreme, care vor să ia parte la astfel de activități, nu trebuie decat să sune la clubul din Baia de Fier, iar in functie de numărul de solicitanți, se va stabili data la care se va organiza următoarea tabără de relaxare la înălțime. Atelierul de hamace poate asigura distracția si relaxarea a 10-12 persoane simultan, in condiții de lejeritate si sigurantă corespunzătoare , spun cei de la radiotargujiu.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri