Protest la inaltime. Activistii de la Oradea Civica au organizat un miting in varful Turnului Primariei. VIDEO

Mai multi membri ai grupului „Oradea Civica” insotiti de activistul civic Malin Bot au urcat miercuri in Turnul Primariei din Oradea, actiune din cadrul campaniei „fara penali in functii publice.

Malin Bot sta doua zile in Oradea

„Dacă sunteți din Bihor sau județele vecine și puteți să veniți să ne vedem la Oradea, în 9 și 10 mai, vă așteptăm împreună cu prietenii de la Oradea Civică. Este important să strângem rândurile acum și să #nucedam în fața planurilor grupului infracțional organizat care înhață România și distruge independența Justiției”, a anuntat Bot, pe Facebook.

Program:

9 mai – ora 12:00 : Flashmob “#Fără penali în funcții publice” la sediul PSD, ora 17:00 : Intâlnire cu Malin Bot la Studio Act – Kosher, str Crinului nr 2.
ora 19:00 Protest #Next Level în Piața Unirii.
10 mai – ora 13:00 : Operațiune de strângere semnături in zona pietonala (ni se alătură Mălin Bot), ora 19.00 : Roman Kim ne incanta pe muzica lui Paganini, la Filarmonica Oradeana.

Cei care doresc să ni se alăture sunt mai mult decât bineveniți să o facă. Nu uitați să vă aduceți și prietenii”, a anuntat asociatia pe Facebook.

Distribuie informația
Alte știri