Protest religios in Piata Unirii. Coalitia pentru familie vrea sa adune mii de credinciosi in centrul orasului pentru a forta modificarea Constitutiei

Coaliția pentru Familie va organiza sâmbătă 22 octombrie 2016 de la ora 11.00 o adunare publică în Piața Unirii din Oradea pentru a cere modificarea articolului 48 din Constituția României. Credinciosi din toate cultele vor cere ca legea fundamentala sa prevada clar ca „familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor.”

O pagina speciala a evenimentului a fost creata pe facebook si sute de oameni si-au aratat interesul de a participa. In plus, organizatorii le cer slujitorilor bisericii ca adunarea publica sa fie anuntata de toti preoți, pastori, prezbiteri si diaconi iar in oras au aparut panouri publicitare care militeaza pentru modificarea Constitutiei.

Cine este Coalitia pentru familie

Coaliția pentru Familie se defineste ca fiind „o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor care împărtășesc valorile familiei. Coaliția își propune să atragă cât mai multe organizații și persoane vizionare, care, unite într-o mișcare civică de masă, să influențeze pozitiv societatea și procesul decizional”

adunare-coalitia-pentru-familie

foto: facebook.com

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri