Protestele anti-CNADR de pe DN 76 vor fi transmise live pe oradeaindirect.ro – 16.30

Locuitorii din sudul Bihorului protesteaza astazi in 3 localitati impotriva autoritatilor si constructorilor, din cauza carora DN 76 este cel mai prost drum din tara. Organizatorii s-au mobilizat pe Facebook si spera ca un numar cat mai mare de protestatari vor iesi la mitingurile din Beius, Rieni si Stei. Oradeaindirect.ro va incerca sa transmita live evenimentele, in acest articol, incepand cu ora 16.30 Impreuna cu jurnalistii Stelian Radu-Cacuci (Radi Romania) si Dan Buretia (Realitatea TV), Teodora Ivan va face turul protestelor si va reda nemultumirile oamenilor.

 

„Ne-au mancat 10 ani din viata !!!!! Merita sa „sacrificam” dupa amiaza de miercuri 8 iunie !!!!! Haideti cu totii sa le „mancam” si noi,macar o zi !!!! Acum e momentul oameni buni !!!!!! Acum!!!!! Sau sa nu mai vorbim niciodata !!!”, e indemnul imperativ pe care organizatorii il distribuie de cateva zile in retelele de socializare.

Protestele se vor desfasura intre orele 16,30 si 20. Punctele de intalnire sunt: in Beius, in Piata fostei autogari, in centrul comunei din Rieni, respectiv in fata Casei de Cultura din Stei. Organizatorii au precizat ca toate cele 3 mitinguri sunt autorizate.

Citeste si :

Distribuie informația
Alte știri