PSD ataca din nou in scandalul teraselor : „Avem dovada ca apropiatii primarului au furat startul”

Intr-un comunicat de presa, PSD anunta ca a intrat în posesia unei fotografii care dovedește că Primaria minte în cazul alocării spațiilor pentru terasele din Piața Unirii. Poza a fost facuta in dupa amiaza zilei de 24 februarie, adică cu mult timp înainte ca cineva să fi știut despre planul de amplasare a teraselor în Piața Uniri, in zona restaurantului detinut de Paul Grama, soțul purtătorului de cuvânt al Primăriei Oradea, Anca Grama Sas. Social democratii sustin ca fotografia demonstreaza cum muncitorii modificau inca de atunci pavajul din Piața Unirii pentru a asigura calea de acces spre viitoarea terasă.

PSD spune ca această fotografie arată limpede că patronul Romanada, având informații din interiorul Primăriei Oradea, a furat startul și s-a pregătit din timp pentru a-și deschide terasa din Piața Unirii. El a acționat înainte ca ceilalți comercianți interesați să fi aflat despre existența vreunui plan de amplasare a teraselor.

În lumina noilor probe și dezvăluiri, Partidul Social Democrat solicită demisia imediată a tuturor persoanelor implicate în acest scandal de corupție.

Distribuie informația
Alte știri