PSD Bihor a anunțat candidaturile pentru şefia Consiliului Județean şi a Primăriei orădene

Preşedintele interimar al PSD Bihor, neurochirurgul Aurel Mohan, este candidatul pentru funcţia de preşedinte al CJ Bihor, iar liderul filialei orădene, economistul Adrian Madar, va candida pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Cei doi şi-au prezentat, marţi, 9 aprilie, candidaturile în cadrul unei conferinţe de presă.

Medicul specialist Aurel Mohan, care e şi profesor universitar la Facultatea de Medicină din urbea de pe Crişul Repede (40 de ani) are două mandate de consilier local la activ, iar timp de un an a ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Liderul interimar al PSD Bihor işi propune ca împreună cu echipa să readucă încrederea cetăţenilor în politică, în structurile administraţiei publice, în primării şi consilii locale, în tot ce înseamnă deconcentrate. Programul său va fi axat pe creşterea nivelului de trai al bihorenilor cu accent pe sănătate, dezvoltarea parteneriatului public-privat şi educaţie.

La rândul lui, economistul Adrian Madar(49 de ani) este convins că poate fi un primar mai bun decât Florin Birta. El susţine că echipa PSD va oferi o alternativă atât politică, cât şi umană, la un PNL care stă la 70% de peste 12 ani, ceea ce nu este un lucru în regulă. Adrian Madar a activat în ultimii patru ani în funcţia de consilier local la Oradea, unde a căutat să impună o politică a dialogului, bazată pe argumente, venind de fiecare dată cu soluţii viabile.

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Oradea îşi va axa campania pe patru obiective mari: scăderea costului vieţii în municipiu (prin anveloparea blocurilor, montarea de panouri fotovoltaice, interzicerea suprataxărilor), facilităţi de apă, canal, asfalt pentru fiecare gospodărie, crearea comunităţilor durabile în cartierele de case şi politici sociale aduse la nivel de secol 21.

În Bihor, PSD-ul, în procent de 97% a stabilit candidaţii pentru alegeri, iar listele electorale pentru consilieri vor fi finalizate şi acestea până la data de 22 aprilie.

Prezentându-se ca o alternativă demnă de luat în considerare, cei doi candidați Aurel Mohan şi Adrian Madar au precizat că au susținerea filialei dar şi a conducerii centrale a partidului.

Distribuie informația
Alte știri