PSD Bihor cere demisia managerului Spitalului Municipal din Beiuș

Perioada grea pe care o traversăm din punct de vedere pandemic, medical și, mai ales, social, presupune din partea angajaților Statului un comportament exemplar. Nu a fost cazul managerului Spitalului Municipal din Beiuș, prins de Poliție în mijlocul unui chef monstru, organizat de ziua sa, sfidând toate regulile și normele la care majoritatea românilor sunt obligați să se supună.

Din acest motiv, mai ales că au trecut deja câteva zile de la incident, PSD Bihor solicită demisia de onoare a persoanei respective. Un asemenea comportament nu poate fi nici tolerat și nici uitat. Este vremea să își asume propriile fapte și să plece, cu atât mai mult cu cât, cu bună știință, a pus în pericol activitatea unui întreg spital municipal, a angajaților și a pacienților.

Județul nostru s-a aflat mereu, din păcate, pe primele locuri în țară ca număr de infectări, timp în care majoritatea cadrelor medicale au activat cu abnegație și în pofida multor dificultăți, pentru a salva vieți, dând exemplu de energie, mobilizare și, în mod evident, dăruire.

Biroul de Presă al PSD Bihor

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri