PSD Bihor dupa alegeri. Conferinta de presa a liderului Ioan Mang. VIDEO

În 47de unităţi administrativ-teritoriale din Bihor, PSD a ieşit pe primul loc, şi în alte 49 pe locul doi. Voturile adunate din tot judeţul au plasat organizatia pe primul loc, la o diferenţă de aproape 14.000 de locul doi, PNL.
Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang spune ca in urma votului direct, judeţul va fi reprezentant în Parlament de trei deputaţi social-democraţi şi un senator.  Liderul PSD Bihor sustine însă că organizaţia are şanse să trimită şi un al doilea senator, după procesul de redistribuire.
Cel de-al treilea pe lista pentru Camera Deputatilor, Ioan Sorin Roman are insa o problema.
In luna noiembrie, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ca incompatibil, în urma unui proces cu Agenţia Naţională de Integritate, pe motiv ca a pe perioada mandatului de parlamentar avea si o intreprindere familiala ce derula un proiect  european.  Situaţia lui Roman va trebui lămurită la BEJ Bihor în zilele următoare.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri