PSD Bihor și-a depus listele pentru parlamentare. VEZI cine sunt oamenii propuși să te reprezinte – VIDEO

Filiala Bihor a Partidului Social Democrat a depus azi, 26 octombrie, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de actualul deputat Gheorghe Bogdan, care are o vastă experiență în administrația publică, domnia sa având la activ un număr de cinci mandate de primar al comunei Drăgănești, iar în 2012 a câștigat alegerile uninominale pentru Colegiul 5 pentru Camera Deputaților. Locul secund pe lista actuală se află Adelina Coste, candidata PSD pentru Primăria Oradea la alegerile locale din acest an, fiind urmată de actualul deputat Ioan Sorin Roman, care își încheie cel de-al doilea mandat parlamentar. Conducerea PSD Bihor consideră ca eligibilă și poziția a patra pe lista pentru Camera Deputaților, ocupată de Dumitru Gherman, exponentul seniorilor din partid. Unele voci îl creditează cu șanse reale și pe fostul primar de Țețchea, Bujor Chirilă, acum consilier județean.

După cum era de așteptat, lista pentru Senat îl are în prim plan pe actualul senator Florian Bodog, urmat de Felix Cozma și Dorel Dume.

PSD își propune, așadar, să obțină la alegerile parlamentare două mandate de senatori și minim patru de deputați.

Iată listele complete ale PSD pentru parlamentarele din iarnă:

Camera Deputaților

BOGDAN GHEORGHE DĂNUȚ
COSTE ADELINA MARINA
ROMAN IOAN SORIN
CHIRILĂ FLORIN BUJOR
ȚARA IOAN GHEORGHE
CACIORA OCTAVIAN ANDREI
FĂRĂIANU GEORGE HORIA
POPA ALINA
SABĂU POPA LIVIU MIHAI
RUS IOANA MARIANA
ROPA LUCIAN

Senat

BODOG FLORIAN DOREL
COZMA VASILE FELIX
DUME DOREL MARCEL
CIPLEU SORIN LEONTIN
BABĂU STELA
SAS ADĂSCĂLIȚEI MARCEL EMIL

Distribuie informația
Alte știri