PSD Bihor şi-a lansat candidaţii la Primăria Oradea şi la Consiliul Judeţean

PSD Bihor şi-a lansat joi, 13 august, candidaţii la Primăria Oradea şi la Consiliul Judeţean Bihor, în persoana fostului europarlamentar Emilian Pavel şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ioan Mang.

„În ultimii patru ani Consiliul Judeţean a avut cele mai bune realizări din ultimii 20 de ani. Am modernizat şi refăcut complet peste 500 de kilometri de drumuri judeţene şi circa 150 de kilometri de drumuri comunale. Am pornit singurul program din România de construire a unor bazine de înot, iar în mandatul următor vrem să terminăm de modernizat toţi cei 890 de kilometri de drumuri judeţene. Am sprijinit cultura şi toate instituţiile de cultură din Oradea şi Bihor. Am adus în judeţ suma record de 18.000 de miliarde de lei, pentru localităţi bihorene, indiferent de culoarea politică. Am sprijiit cultele şi ONG-urile din Oradea şi Bihor cu peste 3.000.000 de lei, fără să folosim banii publici pentru a ne promova, aşa cum au făcut alţii. Cred că judeţul Bihor se poate dezvolta printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean şi comune, în beneficiul bihorenilor”, a spus Ioan Mang, care va candida din partea PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor.

La rîndul lui, fostul europarlamentar Emilian Pavel, candidat la Primăria Oradea, a declarat: „În ultimii şase ani m-am pregătit temeinic ca europarlamentar şi am avut şansa să studiez în ţări avansate cum să dezvoltăm resursa umană. Pentru că Oradea trebuie să fie a orădenilor, nu a unui personaj care foloseşte banii orădenilor ca să-şi promoveze cultul personalităţii. Cel mai important proiect al meu va fi dezvoltarea Universităţii Oradea, pentru că un oraş nu se poate dezvolta fără oameni ! Oamenii sînt cea mai importantă resursă a unui oraş ! Oradea plăteşte cea mai scumpă gigacalorie din România, cu toate că administraţia PNL a cheltuit peste 200 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelelor, fără ca primarului să-i pese că oamenii plătesc sume astronomice pentru încălzire. Trebuie să ne gîndim întâi la cetăţeni”.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri