FOTO-VIDEO: PSD Bihor si-a prezentat echipa cu care intra in cursa electorala pentru Consiliul Judetean

Social-democratii au ales ca amplasament exteriorul fostei Garnizoane, la care, de ani buni, se lucreaza pentru a gazdui Muzeul Tarii Crisurilor. Liderul filialei, Ioan Mang, candidatul partidului pentru sefia CJ Bihor promite ca, odata instalat, va face toate demersurile pentru ca institutia de cultura sa ajunga acolo unde ii este locul si nu in Cetate.

„Vreau ca, la finele mandatului, Muzeul Tarii Crisurilor din Oradea sa devina o institutie emblematica pentru Romania dar si pentru Estul Batranului Continent”, a declarat Mang.

Presedintele PSD promite si asfaltari de drumuri judetene, care acum sunt doar pietruite sau de pamant dar si parcuri tehnologice in mai multe locuri din Bihor. In plus,afirma ca va fi un presedinte de administratie judeteana care nu va diferentia primarii dupa culoarea lor politica.

Primii pe lista de consilieri judeteni de la PSD sunt: Bujor Chirila, Gheorghe Tara, Stela Babau, Dorel Dume , Florian Oros…

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6285674025320470193″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Distribuie informația
Alte știri